AHA savak & Retinoidok mini e-book

Az ősz közeledtével újra aktuálissá válik az AHA-savak használata, és sokan a retinoidokhoz is mostanra jutnak el a rutinjuk építgetése során. Bár a csapból is ez folyik, mégis azt látom, hogy rengeteg a kérdés és a homályos folt a két hatóanyag csoporttal kapcsolatban, ezért csináltam egy mini e-bookot, amiben összefoglaltam róluk a legfontosabb tudnivalókat. 
Az anyagot eredetileg a vendégeimnek szántam, hogy ennek segítségével tudják updatelni a tavaszi-nyári rutinjukal, de amikor kész lett úgy éreztem, hogy bárkinek hasznos lehet, akit érdekel a téma. A legtöbb vendégemmel tavasszal a nulláról kezdtünk építkezni, ezért a két kedvenc hatóanyag csoportom az AHA-savak és a retinoidok patkolópályára kerültek, míg az alapokat stabilizáltuk. Azóta viszont eltelt néhány hónap és sokaknál aktuálissá vált az extrák bevezetése. 

De miért pont az AHA-savak és a retinoidok?

  • A két legtöbbet kutatott hatóanyag csoport
  • Számos különböző bőrproblémára nyújtanak megoldást: miteszerek, pattanások, pigment foltok, ráncok, egyenetlen bőrfelszín, stb.
  • Sok esetben ezek a hatóanyagok hozzák meg a várva várt áttörést a rutinban
  • Erős hatóanyagok, ezért fontos tájékozódni róluk és tudatosan használni őket

Minden bőrtípusra és bőrproblémára meg lehet találni közülük a megfelelőt, viszont ehhez szükséges tisztában lenni a különböző típusaikkal, hatásaikkal és a helyes használatukkal, erre szolgál ez az e-book.
Remélem, hogy miután elolvasod bátrabban vágsz bele a kísérletezésbe, mert biztosíthatlak, hogy a bőröd hosszú távon hálás lesz érte. 

Az E-book tartalma

Rendelés menete:

Az e-book ára 2800 forint és e-mailben tudod megrendelni (gyulai.laura@gmail.com) a számlázási adataid (teljes név, értesítési cím) elküldésével. Az összeg beérkezése után e-mailben küldöm neked az e-bookot.

Jó olvasást kívánok! 🙂